Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου σε νομούς της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλονίκη, κλειστός λόγω του παγετού είναι ο δρόμος Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου και Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης χθες μετά το μεσημέρι και παγετού στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, από το 66-ο χλμ έως το 70-ό χλμ, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, από το 58-ο χλμ έως το 75-ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου- Βαρβάρας και από τη Διασταύρωση της Μεγάλης Παναγιάς έως τη Διασταύρωση Παλαιοχωρίου.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας- χιονοδρομικού κέντρου Βόρας, μετά το 12-ο χλμ, στον νομό Πέλλας, στην επαρχιακή οδό Σελίου- Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, μετά το 17-ο χλμ στον νομό Ημαθίας, στην επαρχιακή οδό Καστανερής- Λιβαδίων από το 15-ο ως το 27-ο χλμ στον νομό Κιλκίς.

Σε όλο το οδικό και επαρχιακό δίκτυο των νομών Πιερίας και Σερρών η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Αλυσίδες απαιτούνται επίσης από το 18-ο έως 28ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς- Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 30-ό έως το 50-ό χλμ Καστοριάς- Ιωαννίνων, από το 24-ο έως το 45-ο χλμ Γρεβενών- Σαμαρίνας, και από το 35-ο ως το 50-ό χλμ από τα Γρεβενά προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.