Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Μειώνουμε τις τιμές αφού δεν μπορούμε να αυξήσουμε τους μισθούς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χατζηδάκης: Το οφείλουμε στους πολίτες.

«Όταν έχουμε τόσους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άνεργους θα ήταν τεράστιο λάθος να μείνουμε απαθείς, ήδη έχει γίνει δουλειά», επεσήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης

«Το οφείλουμε στους πολίτες, μειώνουμε τις τιμές εφόσον δεν μπορούμε να αυξήσουμε τους μισθούς», είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης δηλώνοντας ότι είναι μεγάλη πρόκληση για τη χώρα, κι όχι μόνο για την κυβέρνηση ή για το υπουργείο Ανάπτυξης, να ανοίξουν οι αγορές.

«Όταν έχουμε τόσους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες άνεργους θα ήταν τεράστιο λάθος να μείνουμε απαθείς, ήδη έχει γίνει δουλειά και θα επακολουθήσουν 250 ή και περισσότερες παρεμβάσεις στο εμπόριο, τη μεταποίηση, τον τουρισμό και τα οικοδομικά υλικά. Παρεμβάσεις που θα αλλάξουν καθημερινότητά μας όπως τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Στην Ελλάδα οι πολίτες πληρώνουν κατά μέσο όρο 27,6% παραπάνω για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια από τις πέντε χώρες στην Ευρώπη που δεν έχει ανοίξει το σύστημα, η λιανική τιμή ανά μονάδα δραστικής ουσίας είναι κατά μέσο όρο κατά 27,6% υψηλότερη, δηλαδή οι πολίτες πληρώνουν κατά μέσο όρο 27,6% παραπάνω».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.