Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κινητοποιήσεις σχεδιάζουν εκπαιδευτικοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κινητοποιήσεις ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, στο μέτρο της αυτοαξιολόγησης και στην υποβάθμιση της Παιδείας, σχεδιάζουν εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το απόγευμα, στις 19.30, η Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Συκεών, στην οδό Επταπυργίου 15.

Τα θέματα που θα τεθούν είναι:

Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου και σχολικής μονάδας.

Διαθεσιμότητες - απολύσεις.

Οι δράσεις τους το επόμενο διάστημα.

Η Γ΄ ΕΛΜΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Σε μία τέτοια κατεύθυνση προτείνουμε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις παρακάτω αγωνιστικές κινητοποιήσεις:

Δευτέρα 27/1: Λειτουργικό αποκλεισμό του συγκροτήματος ΕΠΑΛ του Ευκλείδη με δραστηριότητες και εκδηλώσεις, συνελεύσεις, συνεντεύξεις, συναυλίες κ.ά. Προσκαλούνται να συμμετέχουν γονείς, μαθητές και σωματεία. Οι συνελεύσεις των ΕΛΜΕ κηρύσσουν τρίωρες στάσεις 8.00 - 11.00 π.μ. και 2.00 – 5.00 μ.μ. και η ΟΛΜΕ 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 5.00 – 8.00 μ.μ. για τις ΕΛΜΕ που θα πάρουν μέρος.

Τρίτη 28/1, 6.00 μ.μ., ΕΔΟΘ: Συνάντηση συντονισμού και προγραμματισμού των αγώνων με πρωτοβάθμια σωματεία από Υγεία, ΟΤΑ, σχολικούς φύλακες, εργαζόμενους στα ΑΕΙ, ΕΡΤ 3, κ.ά.

Πέμπτη 30/1, στις 11 π.μ. παρέμβαση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ από κοινού με σωματεία στο χώρο της Υγείας για τη δωρεάν ιατρική περίθαλψη των μαθητών και των οικογενειών τους.

Παρασκευή 31/1, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων με άλλα σωματεία, συγκέντρωση και πορεία.

Παρασκευή 7/2, μέρα που το ΣτΕ εξετάζει τις διαθεσιμότητες, μαζική κάθοδο των συναδέλφων στην Αθήνα και απεργιακό συλλαλητήριο στο νομό από κοινού με τα άλλα σωματεία».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.