Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Δικάζεται ο Πακιστανός που κακοποίησε τη Μυρτώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα νοσηλεύεται η 17χρονη κοπέλα.

Στη Σύρο στις 9 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος πριν από περίπου από 1,5 χρόνο κακοποίησε βάναυσα στην Πάρο την 17χρονη Μυρτώ.

Ο Βακάς πλησίασε τη νεαρή κοπέλα, που αγνάντευε τη θάλασσα σε κάτι βράχια για να της κλέψει το κινητό. Η κοπέλα έφερε αντίσταση και για να μην γίνει αντιληπτός, της κρατούσε το κεφάλι με τα χέρια του και της το χτυπούσε στα βράχια. Όταν η Μυρτώ έχασε τις αισθήσεις της, την έγδυσε, πέταξε τα ρούχα της ανάμεσα στα βράχια και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της.



Η δίκη συμπίπτει με την επιστροφή της Μυρτούς και της μητέρας της Μαίρης Κοτρώτσου από τη Βοστόνη μετά την επτάμηνη νοσηλείας της 17χρονης, σε νοσοκομείο της Αμερικής, προκειμένου να διεξαχθούν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και ιατρικές εξετάσεις για τη σταθεροποίηση της υγείας της.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία και ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας.

«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου» είχε πει η μητέρα της όταν έφτασαν στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.