Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση του Άλεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε σκελετός-μυστήριο σε νεκροταφείο της Ημαθίας.
Οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλη στη Βέροια, εξακολουθούν να συγκλονίζουν νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, έπειτα από μαρτυρία εκταφέα, βρέθηκαν οστά που ανήκουν σε άτομο νεαρής ηλικίας, χωρίς ρούχα και χωρίς φέρετρο, στην άκρη της περίφραξης του νεκροταφείου της Ραψομανίκης Ημαθίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Άλεξ, Νατέλα, μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για ένα περίεργο μήνυμα που είχε δει σε ανάρτηση στο διαδίκτυο. Όπως είπε, στα σχόλια ανάρτησης για τον Άλεξ, η οποία περιελάμβανε την αφίσα της αναζήτησής του, υπήρχε ένα ασυνήθιστο σχόλιο γραμμένο σε πολύ κακά αγγλικά, το οποίο ανέφερε ότι «ο Άλεξ είναι θαμμένος στο νεκροταφείο Ραψομανίκη και πρέπει να πάτε γρήγορα».



Επίσης, στο παζλ της υπόθεσης έρχονται να προστεθούν άλλες πληροφορίες της εκπομπής, σύμφωνα με τις οποίες συγγενικά μέλη των πέντε που είχαν καταδικαστεί για την υπόθεση είχαν σχέση με την περιοχή.

Στην εκπομπή μίλησε ο Αλέξανδρος, που τότε ήταν 13 χρόνων και μαζί με τα άλλα τέσσερα παιδιά οδήγησαν τον Άλεξ στο θάνατο και καταδικάστηκαν για αυτό.

«Θυμάμαι περισσότερο τη στιγμή που έπεσε από τα σκαλιά», αναφέρει ο Αλέξανδρος, ο οποίος, εξιστορώντας τι συνέβη εκείνη τη βραδιά λέει: «...Τον κυνηγήσαμε. Στο δημαρχείο του βάλαμε τρικλοποδιά και έπεσε από τα σκαλιά. Το καταλάβαμε ότι είχε πεθάνει και τον βάλαμε δίπλα στο σπίτι το εγκαταλειμμένο».

«Ο παππούς ενημερώθηκε εκείνη τη νύχτα», λέει στη συνέχεια, «Είπαμε να τον πάρουμε μαζί να τον πάμε στο ποτάμι. Τον βάλαμε σε ένα καρότσι τον πήγαμε στο ποτάμι, τον κατεβάσαμε στα σκαλιά. Τον είχαμε σκεπάσει με μία κουβέρτα και φύγαμε…Την άλλη μέρα ο ένας μου είπε ότι τον πέταξαν μέσα στο ποτάμι και ο άλλος ότι τον άφησαν εκεί πέρα».

Ο Αλέξανδρος απαντά ότι κάποιοι από τους ενόχους μπορεί και να γνωρίζουν τι έγινε και να το καλύπτουν και προσθέτει ότι απειλές δέχθηκε και ο ίδιος, πως αν μιλήσει θα πάθει ό,τι έπαθε και ο Άλεξ, ενώ δέχθηκε και πιέσεις για να πάρει πίσω την κατάθεσή του, καθώς ήταν εκείνος που ομολόγησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.