Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πάνω από 7.500 πινακίδες κατατέθηκαν σε Ξάνθη και Καβάλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέο αρνητικό ρεκόρ καταγράφει η κατάθεση πινακίδων στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. της Ξάνθης και της Καβάλας, με τον συνολικό αριθμό των οχημάτων που οδηγήθηκαν σε ακινησία μέσα στο 2013 να ξεπερνούν τις 7.500!

Τις τελευταίες ημέρες του έτους επικρατούσε το αδιαχώρητο στο αρμόδιο Τμήμα Αυτοκινήτου τόσο στην εφορία της Ξάνθης όσο και στην εφορία της Καβάλας, με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να συρρέουν κατά εκατοντάδες καταθέτοντας τις πινακίδες.

Στην περίπτωση της Ξάνθης ο συνολικός αριθμός πινακίδων, από δίκυκλα και αυτοκίνητα, που οδηγήθηκαν σε ακινησία ξεπερνά τις 3.200 ενώ στην περίπτωση της Καβάλας ο αντίστοιχος αριθμός πινακίδων αγγίζει τις 4.500. Και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια δεν υπήρξε αντίστοιχος όγκος συναλλαγών που να έχει ως αποτέλεσμα την κατάθεση πινακίδων, ακόμη και για περιπτώσεις οικογενειών που έχουν μόνο ένα επιβατικό αυτοκίνητο αλλά αδυνατούν πλέον να το συντηρήσουν.

Στην περίπτωση της Καβάλας, ο αριθμός των 4.500 πινακίδων είναι αυξημένος κατά 22% σε σύγκριση με το 2012 οπότε η παράδοση πινακίδων από επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα μαζί έφτασε τις 3.694. Το 2012 στην Ξάνθη κατατέθηκαν 2.200 πινακίδες, αριθμός που εκτινάχθηκε στις 3.200 μέσα στο 2013, προσθέτοντας ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ για την περιοχή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.