Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Μυστηριώδης» επίθεση σε γυναίκα στη Φλόριντα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκείνη μιλά για αρκούδα αλλά οι Αρχές δεν έχουν πειστεί.

Περιοχές της Φλόριντα «χτενίζουν» οι αρχές στις ΗΠΑ και βάζουν παγίδες αναζητώντας το ζώο- πιθανώς αρκούδα- που τραυμάτισε σοβαρά μία γυναίκα στο πρόσωπο. Η 54χρονη Susan Chalfant είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στην περιοχή Longwood όταν τραυματίστηκε, με το πρόσωπό της γεμάτο αίματα έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα ο οποίος κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες.

«Πιστεύει πως της επιτέθηκε αρκούδα», είπε ο άνδρας που κάλεσε τις Αρχές, «δεν μπορώ να καταλάβω πόσων χρονών είναι, είναι καλυμμένη στο αίμα και δεν μπορώ να καταλάβω».

Σύμφωνα με το CNN η γυναίκα νοσηλεύεται.

Εκπρόσωπος των αρμόδιων αρχών της Πολιτείας είπε πως δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν με σιγουριά για επίθεση από αρκούδα καθώς δεν έχουν διευκρινιστεί πτυχές του περιστατικού.

«Λέμε πως πιθανώς είναι επίθεση από αρκούδα απλά επειδή δεν ξέρουμε τι συνέβη», τόνισε, «συνήθως οι αρκούδες φοβούνται τον άνθρωπο πιο πολύ απ' ό,τι εμείς φοβόμαστε αυτές και τις περισσότερες φορές αν δουν άνθρωπο θα απομακρυνθούν. Δεν θέλουν να μας συναντήσουν, ακόμα περισσότερο απ' όσο εμείς απευχόμαστε μια συνάντηση με αυτές».

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε πάντως πως συχνά βλέπουν αρκούδες, οι οποίες κυρίως αναζητούν τροφή στα σκουπίδια που πετούν οι άνθρωποι. Οι αρχές προειδοποιούν πως εάν οι κάτοικοι δεν είναι προσεκτικοί με τα σκουπίδια τους, οι αρκούδες θα συνεχίσουν να εμφανίζονται.

Οι απρόκλητες επιθέσεις αρκούδων στη Φλόριντα είναι πάρα πολύ σπάνιες, σημειώνει το CNN. Η πρώτη που έχει ποτέ καταγραφεί έγινε μόλις πέρσι. Σύμφωνα με τους βιολόγους, το πρόβλημα είναι πως οι άνθρωποι ζουν σε περιοχές που κάποτε αποτελούσαν βιότοπο των αρκούδων.

Εάν κάποια αρκούδα πιαστεί στις παγίδες θα επιχειρηθεί να ταυτοποιηθεί ένα πρόκειται για αυτήν που τραυμάτισε τη γυναίκα, μέσω τεστ DNA. Εάν τα αποτελέσματα ταιριάξουν, το πιθανότερο είναι να γίνει ευθανασία στην αρκούδα.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.