Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Περπάτησε μετά από 10 χρόνια στην αναπηρική καρέκλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την παράσταση έκλεψε την Τρίτη στον αγώνα μπέιζμπολ του σχολείου του ένα 13χρονο αγόρι με αναπηρία, καθώς η δύναμη της ψυχής του τον βοήθησε να κάνει κάτι εκπληκτικό, να περπατήσει μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ο έφηβος Τάιλερ Μπέιν, από το Τέξας, είναι καθηλωμένος σε μία αναπηρική καρέκλα από το 2003, μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, ωστόσο αρνείται να αφήσει την αναπηρία του να του σταθεί εμπόδιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ιδέα για τη συγκεκριμένη έκπληξη ήρθε στον 13χρονο περίπου έναν μήνα πριν τον αγώνα, με σκοπό να δείξει στους συμμαθητές του, στον κόσμο, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό ότι τα πάντα είναι δυνατά όταν έχει κανείς πίστη και επιμονή.

Ο Μπέιν έκανε χθες τα πρώτα δημόσια βήματά του λίγο πριν την έναρξη του σχολικού αγώνα, φτάνοντας μέχρι τη μέση του γηπέδου με τη βοήθεια του παππού του και της φυσιοθεραπεύτριάς του.

Προκειμένου να τιμήσει το εκπληκτικό του επίτευγμα, ο προπονητής της σχολικής ομάδας του 13χρονου τον έχρισε αρχηγό της.

«Χαίρομαι που κατάφερα επιτέλους να δείξω τι μπορώ να κάνω. Παρά το γεγονός ότι είμαι καθηλωμένος σε μία αναπηρική καρέκλα, μη με κρίνετε για αυτό που βλέπετε. Να με κρίνετε για αυτό που έχω μέσα μου – την καρδιά μου», δήλωσε ο Μπέιν στους δημοσιογράφους, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση και θαυμασμό.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.