Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ένα... οπλοστάσιο για τα παιδιά της οικογένειας Evans

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπέρ της αυτοπροστασίας ο μπαμπάς τους - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Οπλισμένη και πανέτοιμη, η οικογένεια Evans υπερασπίζεται ξεκάθαρα το δικαίωμά της να οπλοφορεί. Οι εξάχρονες Raealonie και Charlisse νιώθουν απολύτως άνετα κρατώντας όπλο -σαν να παίζουν με κούκλες- ενώ τα αδέρφια τους Verenise, 14 ετών, Roberto, 12 και Celeste, 10 έχουν τα δικά τους όπλα και εξασκούνται τακτικά.

«Όταν πατάς τη σκανδάλη, μου αρέσει η έξαψη που νιώθεις. Καθαρή αδρεναλίνη», λέει η 14χρονη Verenise.
Στη 10χρονη Celeste αρέσουν περισσότερο τα ημι-αυτόματα. «Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι κάθε φορά που πυροβολείς. Μπορείς να ρίξεις δέκα βολές μεμιάς», λέει.

Παρά τις πρόσφατες τραγωδίες με όπλα στις ΗΠΑ, όπως αυτό που συνέβη στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook, ο 37χρονος μπαμπάς τους Treves πιστεύει πως η απάντηση είναι… ακόμα περισσότερα όπλα.

«Με όλα τα τελευταία περιστατικά πυροβολισμών νιώθω πως οι οπλισμένοι πολίτες είναι μια καλή γραμμή άμυνας. Περισσότερα όπλα, λιγότερο έγκλημα», λέει στη Daily Mail.

Κάποιοι γονείς θα σοκάρονταν και μόνο στην εικόνα των παιδιών τους με όπλα, ωστόσο ο Treves όχι απλά είναι ενθουσιασμένος με αυτό αλλά ενθαρρύνει και εκπαιδεύει τα παιδιά του στην οπλοχρησία, για να μπορούν να αμυνθούν αν κάποιος επιχειρήσει να τα απάγει, όπως λέει.

Στο σπίτι της οικογένειας το οπλοστάσιο περιλαμβάνει 15 όπλα και ο Treves τονίζει πως θέλει τα παιδιά του να ξέρουν πώς να χειρίζονται όπλα για την περίπτωση που τα χρειαστούν.

Επισημαίνει πως η εκπαίδευση είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη υγιούς σεβασμού προς τα όπλα. «Το πρώτο πράγμα είναι να τους διδάξεις την ασφάλεια των όπλων και μετά να τους αφήσεις να χειριστούν ένα όπλο. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για τα παιδιά μου, δεν είναι κάτι απαγορευμένο στο σπίτι μας, δεν πρόκειται να πάρουν όπλα κρυφά και να πυροβολήσουν ενώ εγώ λείπω», προσθέτει.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.