Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Διανομή ζυμαρικών στην Καλαμάτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοιράζονται από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου.

Στη διανομή ζυμαρικών θα προβεί από την επόμενη Δευτέρα 25 ως και την επόμενη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου ο δήμος Καλαμάτας, μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας και σε συνεργασία με τους εθελοντές του δημοτικού παντοπωλείου.

Αυτό γνωστοποίησε ο δήμος με σχετική του ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι τα ζυμαρικά διανέμονται στο πλαίσιο του προγράμματος «δωρεάν διανομής τροφίμων έτους 2013 σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Τα ζυμαρικά, εξηγεί ο δήμος, θα παραλάβουν από το δημοτικό παντοπωλείο οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα. Οι δικαιούχοι, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, αυτοί που υπέβαλαν την αίτηση μπορούν να εξουσιοδοτήσουν άλλο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να έχει μαζί του την εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα.

Το πρόγραμμα διανομής
Σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής που ανακοινώθηκε, για το τετραήμερο παραλαβής των ζυμαρικών, η προσέλευση των δικαιούχων στο δημοτικό παντοπωλείο θα γίνεται μεταξύ 9 και 11 το πρωί, ως εξής:

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου οι δικαιούχοι με επώνυμο από Α μέχρι Ζ, Τρίτη 26 του μήνα με επώνυμο από Η μέχρι Μ, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου με επώνυμο από Ν μέχρι Ω, ενώ την Πέμπτη 28 του μήνα θα παραλάβουν ζυμαρικά όσοι δικαιούχοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να εξυπηρετηθούν τις προηγούμενες ημέρες.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του, ο δήμος Καλαμάτας, διευκρινίζει πάντως, ότι «για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, η εν λόγω διανομή προορίζεται για τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στην Διεύθυνση Πρόνοιας. Οι δικαιούχοι άλλων φορέων (όπως λόγου χάριν, Σύλλογος Πολυτέκνων, Κ.Ε. ''Φάρις'', Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ.λπ.) δε θα προσέρχονται στην διανομή αυτή, καθόσον θα ειδοποιηθούν από τους αντίστοιχους φορείς».


Πηγή: http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.