Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Εκατομμυριούχος σε δευτερόλεπτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα εκατομμύριο λίρες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς καν να το αντιληφθεί, κέρδισε μια 24χρονη Βρετανίδα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.



Η Κέιτι Σμιθ αναγκαζόταν μέχρι πρότινος να ζητά οικονομική στήριξη από τον πατέρα της, προκειμένου να μπορεί να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά. Η τύχη, ωστόσο, της χαμογέλασε διάπλατα και πλέον μπορεί να στηρίξει όχι μόνο τη δική της, αλλά... δεκάδες οικογένειες.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε σούπερ μάρκετ, είχε την έμπνευση να αγοράσει ένα «ξυστό». Η περιέργειά της ήταν τόσο μεγάλη, που δεν περίμενε να επιστρέψει σπίτι, αλλά έξυσε την κάρτα όσο βρισκόταν στο κατάστημα.

Η ίδια δεν αντιλήφθηκε ότι κέρδισε και τσαλάκωσε την κάρτα για να την πετάξει. Ο φίλος της, όμως, την σταμάτησε και μετά τον... επανέλεγχο, ανακάλυψαν ότι η Σμιθ έγινε κατά 1 εκ. λίρες πλουσιότερη.

«Δεν είχα κυριολεκτικά τίποτα και τώρα μπορώ να αγοράσω ό,τι θέλω. Είναι λίγο φοβιστικό αυτό το συναίσθημα, αλλά συγχρόνως και πολύ όμορφο», δήλωσε η τυχερή μητέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.