Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μπλάκ-άουτ σε ιατρείο στην Κάρυστο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο παρά πέντε απεφεύχθη η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο περιφερειακό ιατρείο Καρύστου, όπως καταγγέλλουν οι αγροτικοί ιατροί του νοσοκομείου της περιοχής.

Στην καταγγελία τους οι ιατροί αναφέρουν συγκεκριμένα ότι προχθές συνεργείο της ΔΕΗ μετέβη στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Δημητρίου με εντολή να αποσυνδέσει το ρεύμα από το περιφερειακό ιατρείο της περιοχής. Η αποσύνδεση δεν ολοκληρώθηκε καθώς παρενέβη άμεσα ο αγροτικός ιατρός.

Οι ιατροί επισημαίνουν πως στο εν λόγω ιατρείο φυλάσσονται εμβόλια και φάρμακα, ενώ δε νοείται έστω και η απλούστερη ιατρική πράξη (π.χ. συνταγογράφηση) χωρίς τον απαραίτητο φωτισμό, πόσο μάλλον η σωστή και άμεση αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού.

«Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της ΔΕΗ για την επαίσχυντη αυτή ενέργεια, καθώς και το Δήμο Καρύστου για τη μεγάλη καθυστέρηση στη ρύθμιση του προβλήματος, που έχει προκύψει με το τιμολόγιο που αντιστοιχεί στο ιατρείο. Θεωρούμε πως αυτή η ενέργεια δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ασήμαντη».

Κλείνοντας η ανακοίνωση καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου Καρύστου να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη ρύθμιση του ζητήματος σε συνεργασία με το δήμο και τη ΔΕΗ καθώς και τους πολίτες του Δήμου Καρύστου να αποτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση και διάλυση των μονάδων υγείας της περιοχής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.