Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σύσκεψη για τη λαθροϋλοτομία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρόποι αντιμετώπισης της λαθροϋλοτομίας στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία θα αναζητηθούν σε ευρεία σύσκεψη που διοργανώνει τη Δευτέρα στα Ιωάννινα η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη.

Στόχος της σύσκεψης, που πραγματοποιείται με αφορμή σοβαρά περιστατικά λαθροϋλοτομίας στην ευρύτερη περιοχή, είναι η ανταλλαγή απόψεων όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων καθώς και ο καλύτερος συντονισμός τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Έχουν κληθεί να παραστούν ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι των ορεινών δήμων, οι στρατιωτικές, πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές των δύο Περιφερειών, υπηρεσιακοί παράγοντες των δασικών υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

«Στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσουμε οργανωμένες και επικίνδυνες συμπεριφορές που εκμεταλλεύονται τα δάση μας» δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.