Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Γεννήθηκε μωρό 6 κιλά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια γυναίκα από την πολιτεία Utah των ΗΠΑ γέννησε ένα αγοράκι βάρους 6 κιλών και ύψους 56 εκατοστών, το οποίο ήδη φοράει το ίδιο νούμερο ρούχων με τις 2 ετών δίδυμες αδερφές του! Πιστεύεται, μάλιστα, ότι πρόκειται για το βαρύτερο μωρό που γεννήθηκε στη χώρα το 2013.

Η γενναία μητέρα Sara Brandon ομολογεί την έκπληξή της όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το μωρό, ύστερα από 38 εβδομάδες κύησης, αφού ο τελευταίος υπέρηχος είχε δείξει ότι θα ζύγιζε 5 κιλά. “Λόγω του μεγέθους του χρειάστηκαν δύο γιατροί για να βοηθήσουν στον τοκετό και ειδικοί χειρισμοί, καθώς ήταν τόσο στριμωγμένος μέσα στη μήτρα. Μετά τη γέννηση υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα και έπρεπε να περάσει μία εβδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Έκτοτε, έχει επιστρέψει στο σπίτι μας και είναι υγιής”, δήλωσε η μητέρα στην Huffington Post.

Η Sara Brandon θεωρεί ότι το μέγεθος του Joel Brandon Jr. θα μπορούσε να οφείλεται στον διαβήτη Τύπου 1 από τον οποίο πάσχει η ίδια ή απλά στο ιστορικό της οικογένειας αναφορικά με τα μεγάλα μωρά και στο ύψος του συζύγου της. Όμως, σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί θα αδυνατίσει όσο μεγαλώνει και θα αποκτήσει φυσιολογικό βάρος.

Δείτε τις φωτογραφίες








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.