Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΣΦΕΕ Innovation Project: Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) σε συνεργασία με τους Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), συμβάλλουν ενεργά στην υποστήριξη πρωτοπόρων ιδεών και στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και της στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων και καινοτόμων ιδεών στο χώρο της υγείας.



Δηλώστε συμμετοχή στον ανοιχτό διαγωνισμό ΣΦΕΕ Innovation Project και διεκδίκησε βραβεία αξίας €50.000 μετρητά καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης επιχειρήσεων, καθώς και πρόσβαση σε εθνικά και διεθνή κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, εκπαίδευσης, και δικτύωσης.

Στόχοι του διαγωνισμού: η ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στο χώρο της υγείας.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις θεματικές κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι εξής: Βιο-πληροφορική, Νανο-ιατρική, Τηλε-ιατρική, Βιοτεχνολογία, Νέες θεραπευτικές ουσίες, Μεθοδολογίες και δείκτες, Κυτταρικές θεραπείες, Υπολογιστική απεικόνιση και ρομποτικές διατάξεις, Προγνωστικά και διαγνωστικά εργαλεία, κ.α.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών είναι μέχρι την 1η Νοεμβρίου στο http://innovationproject.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.