Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Έκοψε με μπαλτά το χέρι του γιου της φίλης του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το έβρασε για να μην μπορέσουν να το επανακολλήσουν οι γιατροί.

Ένα 10χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κίνας με ακρωτηριασμένο το ένα του χέρι, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να επανακολλήσουν το κομμένο μέλος.

Κι αυτό γιατί ο φίλος της μητέρας του παιδιού φρόντισε να... το ρίξει σε βραστό νερό, προκειμένου να «αχρηστευτεί».

Ο Cheng Sun τσακώθηκε με τη μητέρα του μικρού Xiao Jun για κάποιο οικονομικό θέμα και αποφάσισε να την εκδικηθεί αρπάζοντας ένα μπαλτά και κόβοντας το δεξί χέρι του παιδιού, αφού πρώτα το είχε ξυλοφορτώσει με μια ράβδο.

Στη συνέχεια πήρε το κομμένο μέλος και το έριξε μέσα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό!

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Shenyang στην κινεζική επαρχία Liaoning.



Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό, αφού πήρε πρώτα μόνο του την αστυνομία τηλέφωνο λέγοντάς τους τι είχε συμβεί.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επανακολλήσουν το χέρι του παιδιού, γιατί είχε παραμορφωθεί μέσα στο βραστό νερό.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η μητέρα του παιδιού γνωρίστηκε με τον δράστη πριν από ένα χρόνο και επρόκειτο να αγοράσουν ένα διαμέρισμα μαζί. Η μητέρα του παιδιού, που φέρεται να είναι ξανά έγκυος, είχε πάει επίσκεψη σε συγγενείς της για να δει αν μπορούσαν να τους βοηθήσουν οικονομικά, δανείζοντάς τους κάποια χρήματα. Όταν όμως τον κάλεσε για να του πει ότι θα έπρεπε να καθυστερήσουν λίγο την αγορά του σπιτιού, ο Cheng θύμωσε πολύ και... ξέσπασε επάνω στο παιδί.



«Πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει ένας καλός μπαμπάς για μένα. Τον συμπαθούσα. Τώρα όλα άλλαξαν. Όλα καταστράφηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Έμοιαζε σαν να είναι κάποιος άλλος» φέρεται να είπε το παιδί στους αστυνομικούς σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Xiao Jun νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.