Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Είμαι καλά τώρα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Νέιτ Τζαβάι έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα για την υγεία του μέσα από το νοσοκομείο.

Όλο και καλύτερα είναι ο Νέιτ Τζαβάι μετά την περιπέτεια υγείας του στον απόηχο του ματς της Γαλατάσαραϊ με τον Ολυμπιακό. Ο Αυστραλός σέντερ, που είχε νιώσει πόνο στο στήθος και μούδιασμα στο αριστερό χέρι, είχε εισαχθεί στην εντατική, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο και από χθες έχει μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο. Το πρόβλημα υγείας αποδίδεται σε ένα χτύπημα στο κεφάλι και τον αυχένα.



Ο θηριώδης ψηλός έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσω του Twitter ευχαριστώντας τους πάντες-ανάμεσά τους και τον Ολυμπιακό-για τη συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που πέρασε, ενώ ανήρτησε και μία φωτογραφία του με πλατύ χαμόγελο.

«Γεια σας φίλοι, οικογένεια και φίλαθλοι… Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια. Είμαι μια χαρά τώρα. Βγήκα από την εντατική και είμαι σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου. Θέλω να πω ειδικά ευχαριστώ στη Γαλατάσαραϊ, τον Ολυμπιακό, την Ευρωλίγκα και την ομοσπονδία μπάσκετ της Αυστραλίας, αλλά και τους φίλους μου στην Μπαρτσελόνα, την Παρτιζάν, την Ούνιξ και τη Γαλατάσαραϊ. Όλα καλά, είναι απλώς ένας τραυματισμός στο κεφάλι», ανέφερε ο Τζαβάι στο μήνυμά του.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.