Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Βασικές Αρχές Διαχείρισης Εθελοντικής Δράσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδήλωση για τις βέλτιστες επικρατούσες πρακτικές στην εθελοντική δράση.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδήλωση για τις βέλτιστες επικρατούσες πρακτικές στην εθελοντική δράση από εκπροσώπους κορυφαίων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22 από τις 11:30 έως τις 18:00. Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση υλικού Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο φουαγιέ.

Μετά την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης σχετικά με τις ευκαιρίες εθελοντισμού («Care Means Action»), το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και την ηλεκτρονική (online) πλατφόρμα, Volunteer4Greece, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την ημερήσια εκδήλωση σχετικά με τα Βασικά Σημεία Διαχείρισης Εθελοντικής Δράσης.

ΜΚΟ που ασχολούνται με εύρος κοινωνικών και περιβαλλοντικών και υγειονομικών θεμάτων, καθώς και ακαδημαϊκοί ερευνητές θα συναντηθούν στις 8 Νοεμβρίου στο Hellenic American College (HAEC) για να συζητήσουν διάφορα θέματα διαχείρισης εθελοντικής δράσης, όπως:

- οι νομικές και ηθικές αρχές περί εθελοντισμού,
- τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των εθελοντών,
- ο εντοπισμός, η προσέγγιση και η ανάθεση εθελοντών στις κατάλληλες θέσεις,
- η εκπαίδευση, διατήρηση, ανανέωση και αξιολόγηση των εθελοντών

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το δικό του πλάνο δράσης, να αναλάβει ρόλους και να συμμετάσχει ως μελλοντικός συντονιστής εθελοντικής δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.haec.gr
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά. Ελεύθερη είσοδος Για κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3680950 ή μέσω e-mail στα areppa@hauniv.us, ppiperaki@hauniv.us.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.