Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Πουλούσαν πλαστά εισιτήρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθησαν στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας τέσσερις Γεωργιανοί καθώς διακινούσαν πλαστά εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικές καταγγελίες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για διακίνηση πλαστών εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων συγκρότησε ειδικές ομάδες αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.




Στο πλαίσιο αυτών των αναζητήσεων εντοπίσθηκαν στην οδό Ζήνωνος, δύο εκ των συλληφθέντων να δίνουν πλαστά εισιτήρια με ομοεθνείς τους.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, κατά τη στιγμή που πωλούσαν πλαστά εισιτήρια στους άλλους δύο συλληφθέντες.

Στη κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους στον Κεραμεικό και στην Πλατεία Αττικής βρέθηκαν 362 πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α ., δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας εκτυπωτής και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.