Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ιταλίδα επέλεξε να εγχειριστεί στην Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονίζει την Ιταλία η περιπέτεια μιας 26χρονης εγκύου, η οποία πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου. Πρόκειται για την Άντζελα Μπιάνκο, η οποία επέλεξε να χειρουργηθεί σε ιδιωτική κλινική της χώρας μας προκειμένου να μην της στερηθεί η δυνατότητα να γίνει μητέρα.



Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Corriere della Serra, η εγχείρηση θα γινόταν σήμερα.Τις προηγούμενες μέρες η Άντζελα διέψευδε κατηγορηματικά ότι βρισκόταν στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Οι «παραδοσιακές μέθοδοι» χημειοθεραπείας, στις οποίες Ιταλοί γιατροί της πρότειναν να υποβληθεί, θα την ανάγκαζαν πιθανότατα, να αποβάλει. Η ίδια, όμως, δεν το δέχθηκε και αποφάσισε να κάνει χρήση τουCybernife. Πρόκειται για ένα ρομποτικό μηχάνημα, το οποίο επιτρέπει να πλήττονται μόνο τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να καταστρέφονται τα υγιή,

Το νοσοκομείο του Μπάρι, στο οποίο είχε νοσηλευτεί η νεαρή γυναίκα, έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο μηχάνημα από το 2011, αλλά δεν έχουν ακόμη δοθεί όλες οι αναγκαίες άδειες για να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία. Με λίγα λόγια ήρθε αντιμέτωπη με την γραφειοκρατία της Ιταλίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.