Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δημοσιοποιήθηκαν οι 11.448 επιλεγέντες σπουδαστές των ΙΕΚ και ΣΕΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι επιλαχόντες καλούνται να εγγραφούν στα ιδρύματα.

Δόθηκαν πριν λίγο στη δημοσιότητα τα ονόματα των 11.448 νέων σπουδαστών που επιλέχθηκαν για να φοιτήσουν στα δημόσια ΙΕΚ. Από τους 11.448 οι 942 θα φοιτήσουν στο εαρινό εξάμηνο και οι υπόλοιπο στο φθινοπωρινό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όσοι δουν τα ονόματά τους θα πρέπει να προσέλθουν για την εγγραφή τους στο ΙΕΚ υποδοχής ως εξής:

1. Οι καταρτιζόμενοι του β’ και γ’ εξαμήνου, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, ώρες 14.00-18.00.

2. Οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων του α’ εξαμήνου, των δύο πρώτων ειδικοτήτων με φθίνουσα αλφαβητική σειρά, σας αναφέρονται στη συνημμένη απόφαση επιλογής, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, ώρες 18.00-21.00.

3. Οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων του α’ εξαμήνου, της τρίτης έως και πέμπτης ειδικότητας με φθίνουσα αλφαβητική σειρά, σας αναφέρονται στη συνημμένη απόφαση επιλογής, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 , ώρες 18.00-21.00.

4. Οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων του α’ εξαμήνου, της πέμπτης ειδικότητας και εξής με φθίνουσα αλφαβητική σειρά, σας αναφέρονται στη συνημμένη απόφαση επιλογής, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 18.00-21.00.

Υπενθυμίζεται στους επιλεγέντες ότι σύμφωνα με το άρθρο 12 του νέου Κανονισμού Λειτουργίας των ΙΕΚ, η μη οριστικοποίηση της εγγραφής, το αργότερο εντός της αποκλειστικής ημερομηνίας δέκα ημερών έχει ως συνέπεια την απώλεια του δικαιώματος σας αρχικής επιλογής εγγραφής.

Κατά την προσέλευσή τους οι σπουδαστές οφείλουν να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών εγγραφής (δηλ απολυτήριο λυκείου, πτυχίο ΤΕΕ, πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κτλ) καθώς και τα αποδεικτικά των δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους. Συμπληρωματικά, κατά την εγγραφή πρέπει να προσκομίσουν και εκτυπωμένο αντίγραφο της αίτησης τους. Αυτό θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα http://dioni.sch.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν. Όσοι θέλουν να δουν τα ονόματα μπορούν να επισκεφτούν τον ακόλουθο σύνδεσμο στον οποίο υπάρχουν όλα τα ονόματα των επιλεγέντων ανά ΙΕΚ, η ειδικότητα και το εξάμηνο κατάρτισης:
http://www.gsae.edu.gr/attachments/article/978/eggrafes_anartisi_2013.xls.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.