Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακίστηκε το ζευγάρι των Ρομά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι η 40χρονη και ο σύζυγός της που κρατούσαν την τετράχρονη Μαρία. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι για αρπαγή ανηλίκου και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ' εξακολούθηση. Ο 39χρονος υποστήριξε στον ανακριτή μια Βουλγάρα έφερε την Μαρία οικειοθελώς στο σπίτι τους, καθώς δεν μπορούσε να την μεγαλώσει. Ο άνδρας κατηγόρησε την γυναίκα του ότι εκείνη επέμενε να πάρουν το παιδί και πως ήρθαν σε αντιπαράθεση για αυτή της την απόφαση.


Δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες τους.

Στη δημοσιότητα έδωσε, πριν από λίγη ώρα, η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του ζευγαριού των Ρομά που κατηγορούνται για την αρπαγή της 4χρονης.

Ύστερα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο Ρομά, στο σπίτι των οποίων, σε καταυλισμό στα Φάρσαλα Λάρισας, βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τους:

Σαλή Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα



Και τη Δημοπούλου Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή Σαλή Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.



Σε βάρος των δυο Ρομά έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να φωτογραφηθεί το ζευγάρι με το 4χρονο κορίτσι για να βοηθηθεί η έρευνα σε περίπτωση που κάποιος έχει δει και τους τρεις μαζί.



Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του αδικήματος της αρπαγής ανηλίκων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες και γενικότερα με την συναφή υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.