Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη, όπως... Άμστερνταμ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έναν από τους σταθμούς του πρώτου ιδιωτικού συστήματος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων θα φιλοξενήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο Δημαρχείο.

Από το σταθμό αυτό, τα ποδήλατα θα διατίθενται στους πολίτες δωρεάν, με τη χρήση ειδικών μαγνητικών καρτών τις οποίες θα προμηθεύονται οι πολίτες από το Δημαρχιακό Μέγαρο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Πρόκειται για προσφορά της επιχείρησης προς το Δήμο Θεσσαλονίκης και τους πολίτες.

Τα εγκαίνια του πρώτου ιδιωτικού συστήματος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων, που θα πραγματοποιηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχείου, θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, Χασδάι Καπόν, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:00.

«Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της στήριξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας στην πόλη, επικροτεί ιδιωτικές πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στρέφοντας το επιχειρείν προς μία σύγχρονη κατεύθυνση υπέρ της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης, ενώ, ταυτόχρονα, διαμορφώνουν συνθήκες ευρύτερων δυνατοτήτων και ευκαιριών για υγιή και ανταγωνιστική οικονομία στην πόλη μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, Χασδάι Καπόν. Υπενθύμισε δε πως εκκρεμεί ο δημόσιος διαγωνισμός που θα προκηρύξει στο άμεσο μέλλον ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων, προκειμένου να τοποθετηθούν αυτοματοποιημένοι σταθμοί σε 26 κομβικά σημεία της πόλης, σύμφωνα και με την πρόσφατη (Ιούλιος 2013) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.