Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Προσπάθησαν να διακινήσουν ναρκωτικά στο προαύλιο του ΟΚΑΝΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών 2 άντρες και μια γυναίκα στη Λάρισα.

Στον προαύλιο χώρο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) που εδρεύει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, επιχείρησαν να διακινήσουν ναρκωτικές ουσίες δυο άντρες και μία γυναίκα αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 38 και 39 ετών και μία 40χρονη, η οποία μάλιστα είχε μαζί και την 11χρονη κόρη της, προκειμένου να μην κινεί υποψίες. Οι τρεις κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοράς και πώλησης ναρκωτικών δισκίων.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στον προαύλιο χώρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και, κατέλαβαν τη 40χρονη συλληφθείσα να κατέχει ένα πλαστικό κίτρινο κουτί που περιείχε 14 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ έφερε μαζί της και την ανήλικη κόρη της, ηλικίας 11 ετών. Επιπλέον, κατέλαβαν τον 38χρονο να κατέχει άλλα 3 ναρκωτικά δισκία και μία χάρτινη συσκευασία με τρίμματα βουπρενορφίνης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, καθώς επίσης και τον 39χρονο, σύντροφο της 40χρονης, να επιτηρεί τον προαύλιο χώρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ., έχοντας σταθμεύσει σε κοντινό σημείο ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 40χρονης και του 39χρονου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατά την οποία βρέθηκαν άλλα 45 ναρκωτικά δισκία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 40χρονη με την ανήλικη κόρη της μετέβησαν από κοινού με τον 39χρονο από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. Λάρισας, όπου η 40χρονη καθ’ υπόδειξη του 39χρονου πωλούσε σε διάφορους χρήστες ναρκωτικά δισκία, προς ένα ή δύο ευρώ το δισκίο ανά περίπτωση. Μάλιστα, εξακριβώθηκε ότι τα τρία ναρκωτικά δισκία που βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου του τα είχε πουλήσει η 40χρονη, η οποία έφερε μαζί της την ανήλικη κόρη της προκειμένου να μην καταστεί ύποπτη για αστυνομικό έλεγχο.

Τα συνολικά 62 ναρκωτικά δισκία, τα τρίμματα βουπρενορφίνης βάρους 1,2 γραμμαρίων, τα τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.