Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Fox: "Δεν με τρομάζει η νόσος του Πάρκινσον"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Michael J Fox είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της Αμερικής, ο οποίος, διαπίστωσε στην ηλικία των 37 ετών, ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. Το παραδέχθηκε δημοσίως και τώρα επιστρέφει στην TV, με ένα σίριαλ στο οποίο θα υποδυθεί ένα ρεπόρτερ, που έχει τη νόσο του Πάρκινσον και αποφασίζει να εργαστεί, ύστερα από αρκετά χρόνια αποχής.



Ο Michael J Fox σε συνέντευξή του, στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς, δήλωσε: "Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι η αντανάκλαση της εμπειρίας μου και στα δοκιμαστικά γυρίσματα αυτό φαινόταν".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που βλέπει τη νόσο του Πάρκινσον: "Ο τρόπος που κοιτάζω τη ζωή και η πραγματικότητα της νόσου, μερικές φορές είναι απογοητευτικά και άλλες φορές είναι αστεία. Πρέπει, όμως, εγώ και οι υπόλοιποι να το δούμε με αυτόν τον τρόπο (αστείο). Αν οι υπόλοιποι το δουν έτσι, θα σκεφτούν ότι πρέπει να γελούν με τη ζωή τους".

Στο τέλος της συνέντευξης εμμέσως, στέλνει και το δικό του μήνυμα, σε όλους όσοι πάσχουν από τη νόσο του Πάρκινσον.

Λέει: "Δεν υπάρχει, για μένα τουλάχιστον, τίποτα τρομακτικό σε αυτή τη νόσο. Δεν είναι φρικτή".

Η νέα σειρά του Michael.J Fox θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο από το δίκτυο NBC. Παράλληλα, έχει ιδρύσει και ένα ερευνητικό κέντρο, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της νόσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.