Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Νίκη στα πέναλτι για την Εθνική πόλο γυναικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Εθνική πόλο των γυναικών έκανε και πάλι το θαύμα της και «έστειλε σπίτι της» την Ιταλία, με 13-12 στα πέναλτι, παίρνοντας μεγάλη πρόκριση για την οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βαρκελώνη.

Μπορεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος να χάθηκε πέρυσι κόντρα στην ίδια ομάδα, αυτή τη φορά όμως τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση έβαλαν τη σφραγίδα τους ως κάτοχοι του τίτλου.


Αμφίρροπη η αναμέτρηση, αλλά στα κρίσιμα σημεία οι διεθνείς μας είχαν τις λύσεις, εκτελώντας με ψυχραιμία από την… άσπρη βούλα, αφού ούτε η κανονική διάρκεια (9-9), ούτε η παράταση (10-10) ανέδειξαν νικητή.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική τη Δευτέρα (9/7, 6μ.μ.) η Αυστραλία, για μια θέση στην τελική τετράδα.

Κορυφαίες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μανωλιουδάκη, Τσουκαλά και Ρουμπέση που πέτυχαν τέσσερα και από τρία τέρματα οι δύο τελευταίες αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 1-2, 4-2

3λεπτη παράταση: 1-1, 0-0

Πέναλτι: 2-3

Ιταλία (Φ.Κόντι): Γκίγκλι, Γκαριμπότι 1, Ραντίτσι 2, Κεϊρόλο, Αϊέλο, Ντι Μάριο 3, Μπιανκόνι 3, Έμολο 2, Παλμιέρι, Κότι 1, Φρασινέτι.

Ελλάδα (Γ.Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Β.Διαμαντοπούλου, Ψούνη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Μανωλιουδάκη 4, Ε.Πλευρίτου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.