Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αυξάνονται οι ανάγκες για συσσίτια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτοβουλία της Μητρόπολης Κυδωνίας-Αποκορώνου.

Μεγαλώνει ο αριθμός των πολιτών που λαμβάνουν συσσίτια από τη Μητρόπολη Κυδωνίας-Αποκορώνου στα Χανιά. Καθημερινά διανέμονται 1.280 μερίδες φαγητού από το κεντρικό συσσίτιο της μητρόπολης και τα συσσίτια ενοριών της. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από τρία χρόνια οι πολίτες που έπαιρναν συσσίτια από τη συγκεκριμένη μητρόπολη ήταν περίπου 400.

Όπως επισήμανε ο μητροπολίτης Κυδωνίας-Αποκορώνου, Δαμασκηνός, η πλειοψηφία των πολιτών που καταφεύγουν στα συσσίτια είναι Έλληνες.

Ο κ. Δαμασκηνός ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής, 28 Ιουλίου, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου με τον κρητικό καλλιτέχνη Μιχάλη Τζουγανάκη, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς.
Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων της μητρόπολης.

«Η εκκλησία δεν μπορεί να βρεθεί αδιάφορη στα ανθρώπινα προβλήματα. Έχει καθήκον να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από πολλές δράσεις» τόνισε ο μητροπολίτης και παράλληλα αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά ιδιωτών που στηρίζουν τα συσσίτια καθώς και στην προσπάθεια του δήμου να βρεθεί δίπλα σε αυτή τη δράση.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.