Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Είχε οργασμούς που ξεκινούσαν από το πόδι της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στους γιατρούς για την περίεργη κατάστασή της.

Μπορούν τα πέλματά σας να σας προσφέρουν… οργασμό; Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, μια 55χρονη Ολλανδέζα εμφάνισε μια κατάσταση που δεν έχει απαντηθεί ξανά.

Η γυναίκα βιώνει αρκετούς οργασμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να έχει διεγερθεί σεξουαλικά με κάποια πράξη ή σκέψη.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η αίσθηση του οργασμού «ταξιδεύει» από το κάτω αριστερό της άκρο στα γεννητικά της όργανα πέντε με έξι φορές την ημέρα.

Ο Dr Marcel Waldinger, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, μελέτησε μαγνητικές τομογραφίες από τον εγκέφαλο της γυναίκας καθώς και των άκρων της, και δεν παρατήρησε κανενός είδους «ανωμαλίες», αναφέρει το LiveScience.

Περαιτέρω τεστ έδειξαν μια διαφοροποίηση στα νεύρα του αριστερού της ποδιού, συγκριτικά με αυτά του δεξιού.

Ο Dr Waldinger ανέφερε στο LiveScience ότι όταν διέγειρε το πόδι της με ηλεκτρικό ρεύμα, η γυναίκα ανέφερε ότι ένιωσε οργασμό.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, που δημοσίευσαν τη μελέτη τους στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, οι «οργασμοί του ποδιού» προκαλούνται από κάποιο «μπέρδεμα» στα σήματα που στέλνονται στον εγκέφαλο της γυναίκας.

Δεκαοκτώ μήνες πριν εμφανιστεί η περίεργη αυτή κατάσταση στη γυναίκα, η 55χρονη είχε νοσηλευτεί επί τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο με σοβαρή μόλυνση. Ήταν σε κώμα και όταν ξύπνησε, παρατήρησε μια αίσθηση «μυρμηγκιάσματος» στο αριστερό του πόδι.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «πρόβλημα» εντοπίζεται σε ένα «μπέρδεμα» στις πληροφορίες που στέλνουν τα νεύρα από το πόδι της και από την περιοχή των γεννητικών της οργάνων, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλός της να μη μπορεί να διαφοροποιήσει από ποια περιοχή προέρχονται.

Η γυναίκα έκανε αναισθητική ένεση σε ένα από τα νωτιαία νεύρα της και οι οργασμοί σταμάτησαν. Εδώ και ένα χρόνο τα περίεργα συμπτώματα δεν εμφανίστηκαν ξανά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.