Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Λαμπρή πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φιλοξενήθηκε στο εντυπωσιακό Μέγαρο Χορού.

Λαμπρή υπήρξε η πρεμιέρα του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που φιλοξενήθηκε στο εμβληματικό και εντυπωσιακό από κάθε άποψη Μέγαρο Χορού.

Πρόκειται για την πρώτη παράσταση που φιλοξενεί το Μέγαρο στην ιστορία του κι αφορούσε την αναβίωση του «Drumming» της Βελγίδας Αν Τερέζα Ντε Κέερσμακερ, με νέους χορευτές της ομάδας Rosas, μια παράσταση που είχε ανέβει το 1988 στη Βιέννη, για πρώτη φορά.

Η οργάνωση ήταν άρτια, με τεχνική υποστήριξη από κλιμάκιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Χαραλαμπίδη, μαζί με συνεργάτες του Φεστιβάλ.

Στην πρεμιέρα του φεστιβάλ έδωσαν το «παρών» άνθρωποι του πολιτισμού και των τεχνών, ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο ευρωβουλευτής Νίκος Σαλαβράκος, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αντώνης Τουρκολιάς, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος, η διευθύντρια του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης Άννα Καφέτση, δήμαρχοι κι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Μεσσηνίας και πλήθος κόσμου που γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου Χορού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.