Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Παζάρι βιβλίου από σήμερα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έως το Σάββατο.

Από σήμερα έως το Σάββατο 6 Ιουλίου, για μία ολόκληρη εβδομάδα, οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» διοργανώνουν παζάρι βιβλίου στον πολυχώρο των εκδόσεων με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 1,99 €.

• Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές με μεγάλη έκπτωση αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Στο παζάρι επίσης θα βρείτε:
• Τα βιβλία της νέας καλοκαιρινής προσφοράς των εκδόσεων. Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επανακυκλοφορούν σε συλλεκτικές εκδόσεις 20 βιβλία (10 για ενήλικες και 10 για παιδιά) που αγαπήθηκαν από το κοινό, με μοναδικές τιμές: το κάθε βιβλίο ενηλίκων κοστίζει 7,70 € και το κάθε παιδικό 4,40 €.
• Τα βιβλία της μεγάλης προσφοράς που ισχύει για όλο το 2013. Επιλέξτε μόνο με 9,90 € τρία βιβλία από μια πλούσια γκάμα τίτλων: ελληνική λογοτεχνία, ξένη πεζογραφία, αστυνομικά, δοκίμια και παιδικά βιβλία.
• Τα βιβλία μιας ακόμα δελεαστικής προσφοράς μόνο για τους μικρούς αναγνώστες. Μόνο με 4,90 € τα παιδιά μπορούν να αγοράσουν ένα παιδικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και να πάρουν άλλο ένα δώρο!
• Άλλα παλαιότερα και σπάνια βιβλία για μικρούς και μεγάλους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με έκπτωση 50-80%.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα, ο διάσημος ντετέκτιβ Κλουζ και ο εμψυχωτής Γιώργος Λυμπέρης περιμένουν τα παιδιά στην πιο καλοκαιρινή περιπέτεια του μεγαλύτερου μικρού ντετέκτιβ του κόσμου! Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ θα παρουσιάσουν τα δεδομένα, θα παραθέσουν τα στοιχεία, θα καταλήξουν σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουν το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση στο τηλ. 211 3003580.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.