Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Στήριξη από Περιφέρεια…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, κ. Μανώλη Ζηδιανάκη στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω: «Κύριε Πρόεδρε, ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του Α.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση του νταμπλ.

Οι προσπάθειές σας έφεραν για ακόμη μια χρονιά την πρωτιά στα Δωδεκάνησα, τα οποία έγιναν σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα. Αποτελείτε για εμάς πηγή έμπνευσης και το καλύτερο παράδειγμα για το τι σημαίνει θέληση και δύναμη ενώ τα αθλητικά σας κατορθώματα αποτελούν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ως κοινωνία, πως η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θέλω να επιβεβαιώσω τη στήριξή μας στις προσπάθειές σας. Είμαστε κοντά σας προκειμένου η τεράστια επιτυχία σας να έχει και συνέχεια. Για ακόμη μια φορά μας κάνατε υπερήφανους. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την μεγάλη σας επιτυχία».

Επίσης, και σωματεία της Ρόδου έσπευσαν να συγχαρούν την επιτυχία της Δωδεκανήσου. Αναλυτικά αναφέρεται ότι «ο ΠΑΟ Ιάλυσος, με τις Ακαδημίες μπάσκετ, και ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με τα αγωνιστικά τμήματα, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την εξαίρετη παρουσία στα αγωνιστικά δρώμενα του Νομού μας, κυρίως όμως για την μεγαλειώδη φετινή εμφάνιση και κατάκτηση από το σύλλογο ΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος ΕΛΛΑΔΟΣ στο μπάσκετ με καρότσι.

Η διπλή επιτυχία έγραψε με χρυσά γράμματα την πιο λαμπρή ιστορία στον αθλητισμό του τόπου μας και επιβεβαιώνει την μέχρι τώρα αξιέπαινη πορεία του συλλόγου δίνοντας ένα μήνυμα ότι με την δύναμη ψυχής μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή.
Συγχαρητήρια και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ & τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
Μιχάλης Παπαγούρας,
Γιώργος Χατζηκαλημέρης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.