Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πληρώθηκε το 50% των συνταξιούχων του ΙΚΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περισσότεροι από το 50% των συνταξιούχων που δεν έλαβαν τη σύνταξη τους μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού λόγω έλλειψης ΑΜΚΑ και ΑΦΜ έχουν υποβάλει τα στοιχεία τους στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ και έχουν λάβει τη σύνταξη Ιουνίου, σύμφωνα με τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα από τους 44.018 συνταξιούχους που δεν έλαβαν σύνταξη μέσω των τραπεζών, έχουν πληρωθεί από τα υποκαταστήματα οι 29.016.

Η διοίκηση του Ιδρύματος εκτιμά ότι έως τις 7 Ιουνίου αναμένεται, με ομαλή ροή, θα υποβάλουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ οι εναπομείναντες δικαιούχοι σύνταξης.

Σε ανακοίνωση του ΙΚΑ επισημαίνεται ότι όσοι προσέλθουν στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έως τις 7 Ιουνίου και υποβάλλουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, θα λάβουν τη σύνταξη του μηνός Ιουνίου από τα υποκαταστήματα ενώ τη σύνταξη του Ιουλίου και τις επόμενες θα τις λάβουν μέσω τραπεζών.

Όσοι συνταξιούχοι προσέλθουν στα υποκαταστήματα μετά τις 7 Ιουνίου για να υποβάλουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, θα λάβουν τη σύνταξη Ιουνίου από τα υποκαταστήματα, αλλά η σύνταξη του Ιουλίου δεν θα καταβληθεί μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού και θα πρέπει είτε να περιμένουν να τη λάβουν μέσω τραπέζης μαζί με τη σύνταξη του Αυγούστου, είτε να προσέλθουν και πάλι τον Ιούλιο στα υποκαταστήματα ΓΙΑ να τη λάβουν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.