Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Συνδρομή της INTERAMERICAN στην ΕΛΕΠΑΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περισσότερα από 3.000 άτομα ανταποκρίθηκαν, καταθέτοντας τη γνώμη τους, στη διαδικτυακή πρωτοβουλία που ανάρτησε η INTERAMERICAN στοfacebook για την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), η οποία φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς σε παιδιά με αναπηρία και στις οικογένειές τους.

Ήταν μια πρόσκληση της ασφαλιστικής εταιρείας προς τους ενεργούς πολίτες, με σκοπό να αναπτυχθεί μια ευρεία κοινωνική επαφή ενημέρωσης για το έργο του οργανισμού και συναίνεσης στην οικονομική υποστήριξή του από την INTERAMERICAN. Αποτέλεσμα της καμπάνιας, που μετέφραζε κάθε θετική γνώμη σε συνεισφορά τριών ευρώ από την εταιρεία στην ΕΛΕΠΑΠ, ήταν ησυνεισφορά 9.000 ευρώ συνολικά.

Η ΕΛΕΠΑΠ λειτουργεί σήμερα με έξι κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο και 200 άτομα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, εφαρμόζοντας σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους υποστηρικτικής αγωγής. Ο οργανισμός μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση παιδιών με κινητικές αναπηρίες και δυσκολίες ανάπτυξης, προσφέροντας προγράμματα ολιστικής παρέμβασης για παιδιά βρεφικής προσχολικής και σχολικής ηλικίας στη βάση των διεθνών σχετικών μελετών και εξελίξεων.



Πηγή: http://www.emea.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφη πρωτοβουλία αυτή της Interamerican. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε αλλά και να ευαισθητοποιούμε τους άλλους για τέτοια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.