Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον πόνο του άλλου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φιλανθρωπικό ματς για τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από τους συνηθισμένους διοργανώνεται σήμερα στο αμερικανικό κολέγιο Deree, με στόχο να ενισχυθεί το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Η ομάδα των φίλων Βαζέχα, που αποτελείται από εν ενεργεία επαγγελματίες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές (Ν. Λυμπερόπουλος, Στρ. Αποστολάκης, Γ. Βάντσικ, Δ. Σαραβάκος, Γρ. Γεωργάτος, Κ. Χαλκιάς, Αγγ. Μπασινάς, Γ. Γκούμας, Στ. Τζωρτζόπουλος κ.α. και νέους παίκτες ηλικίας 22 – 24 χρονών) θα αναμετρηθεί με την ομάδα του κολεγίου σε έναν συμβολικό αγώνα με κεντρικό μήνυμα .

«Διοργανώνουμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για έβδομη φορά. Φέτος όμως, παίζουμε για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Για τον πόνο του άλλου», δηλώνει ο Κριστόφ Βαζέχα, ενώ ο διοργανωτής του αγώνα, Κώστας Αμανατίδης, τονίζει: «Μέσα από τον αγώνα, θέλουμε κι εμείς να συμβάλλουμε στην ανακούφιση του πόνου των ανθρώπων που υποφέρουν, στην Ελλάδα αλλά και παντού στον κόσμο».

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια και να ενισχύσουν τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της οργάνωσης, καθημερινά, 9.00-17.00, Ξενίας 15, Αμπελόκηποι, 210 - 5 200 500. Εισιτήρια θα πωλούνται και πριν την έναρξη του αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.