Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πλήρως προσβάσιμο σπίτι για ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον νέο τύπο πλήρως προσβάσιμου σπιτιού για άτομα με κινητικές αναπηρίες, το Access Ηouse, παρουσίασε πρόσφατα η κατασκευαστική κατοικιών baasbuilding, μετά από ενδελεχείς μελέτες, μακροχρόνιες επαφές και συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρίες του εξωτερικού και μεταφορά τεχνολογίας από χώρες με παράδοση, όπως η Γερμανία και η Σουηδία.

Το νέο προσβάσιμο σπίτι, είναι υβριδικό (απελευθερώνει τον ιδιοκτήτη του από κάθε δαπάνη για θέρμανση και δροσισμό) και συγχρόνως πλήρως προσβάσιμο από άτομα με κινητικές αναπηρίες, αφού κάθε λεπτομέρεια στην κατασκευή των χώρων, από την είσοδο, το πάρκινγκ, το λουτρό, την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, είναι μελετημένη σύμφωνα με τις επιταγές προσβασιμότητας, καθώς και τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς κατασκευών ειδικών προδιαγραφών.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της baasbuilding, κ. Νίκος Μπατιστάτος, αναφερόμενος στη νέα δραστηριότητα της εταιρείας τονίζει: «Η προσπάθειά μας αυτή έρχεται μετά από πολλούς μήνες μελέτης, προγραμματισμού, επισκέψεων σε εκθέσεις και συνεργασιών με εξειδικευμένες εταιρίες του εξωτερικού στην κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών ειδικών προδιαγραφών. «Σε μια χειμαζόμενη αγορά», αναφέρει, «η εταιρεία μας, εδώ και 4 χρόνια, τολμά και επενδύει σε πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις που αφορούν την ολοκληρωμένη κατασκευή μιας ιδιωτικής κατοικίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μελλοντικών κατοίκων, θέλοντας αφενός να συμβάλλει στην άνεση που πρέπει να διακρίνει τη ζωή κάθε ανθρώπου, αλλά και να προσφέρει ταυτόχρονα αξιόπιστες λύσεις, που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν με άνεση το σπίτι τους και τις καθημερινές δραστηριότητες μέσα σε αυτό. Διότι το Ευ Ζην μας αφορά όλους».

«Ζούμε μια νέα εποχή», υπογραμμίζει ο κ. Μπατιστάτος και καταλήγει: «Μελετώντας διεξοδικά τις ανάγκες, φροντίζουμε ώστε όλες οι αναγκαίες τροποποιήσεις, διαμορφώσεις και ανακατασκευές που καθιστούν ένα σπίτι πλήρως προσβάσιμο, να είναι εφαρμόσιμες και σε υπάρχουσες κατοικίες-διαμερίσματα, καθιστώντας τα κι αυτά λειτουργικά και ασφαλή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.