Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το επόμενο διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα με το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραπεζικά στελέχη υποστηρίζουν ότι δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα ζητήματα από την κυκλοφορία του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ αναφορικά με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και συγκεκριμένα με τις αυτόματες μηχανές πληρωμών.

Όπως αναφέρουν αρμόδια τραπεζικά στελέχη αναφορικά με τα ΑΤΜ, η πλειονότητά τους δεν δέχεται χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, οπότε δεν τίθεται ζήτημα, μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ζήτημα υπάρχει με μηχανήματα μέτρησης και αναγνώρισης χαρτονομισμάτων που διαθέτουν τράπεζες, αλλά ήδη έχει προβλεφθεί και οι τράπεζες έχουν προχωρήσει σε παραγγελίες νέων μηχανημάτων που θα αναγνωρίζουν τα νέα χαρτονομίσματα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη, οι αρμόδιοι τραπεζικοί υπάλληλοι έχουν ενημερωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και τα όποια περιστατικά αντιμετωπίζονται.

Επίσης επισημαίνεται ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα τόσο τα ΑΤΜ όσο και οι αυτόματες μηχανές πληρωμών αναβαθμίζονται και θα δέχονται κανονικά τα νέα χαρτονομίσματα, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και σειρά νέων προϊόντων υπηρεσιών στο πλαίσιο της έμφασης που δίνουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των εναλλακτικών τους δικτύων.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.