Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 17χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία έχει ομολογήσει την πράξη του.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου πρόκειται να οδηγηθεί ο 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε, σήμερα τα ξημερώματα, την 51χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου χειρίζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο την υπόθεση, στην προσπάθειά τους να διακριβώσουν τα αίτια που οδήγησαν τον 17χρονο μαθητή στη συγκεκριμένη πράξη.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 17χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά τον φόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του δράστη, ο οποίος κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού μητέρας και γιου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αντιλήφθηκε αμέσως το έγκλημα και φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της 51χρονης εκπαιδευτικού ήταν θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί μετέβησαν μαζί με τον πατέρα στο σπίτι, όπου βρήκαν τον 17χρονο μέσα στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφορμή για τον διαπληκτισμό -όπως ισχυρίζεται ο 17χρονος- ήταν παρατήρηση που του έκανε η μητέρα του, ενώ αυτός παρακολουθούσε τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί, διότι σήμερα θα συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μετά τον διαπληκτισμό, ο 17χρονος πήρε μαχαίρι οικιακής χρήσης και χτύπησε τη μητέρα του στον θώρακα, την ωμοπλάτη και τον αριστερό αντίχειρα.

Το γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνο, ενώ γείτονες της οικογένειας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου περιγράφουν τον 17χρονο ως έφηβο με κλειστό χαρακτήρα, ο οποίος δεν είχε πολλές παρέες, τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου και προτιμούσε τις περισσότερες ώρες να βρίσκεται στο σπίτι του. Αυτήν τη χρονική περίοδο, ο 17χρονος έδινε πανελλαδικές εξετάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.