Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Κίνδυνος να μείνει παραπληγικός ο 11χρονος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το παιδί δεν κουνούσε τα χέρια του».

Τον κίνδυνο να μείνει παραπληγικός αντιμετωπίζει ο 11χρονος που τραυματίστηκε με 20 μαχαιριές σε ξενοδοχείο, στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Ευσταθίου, Διοικητής Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, στον Alpha 9,89, «πιθανώς να έχει προκληθεί και παραπληγία, το παιδάκι δεν κουνούσε τα πόδια του».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Το παιδάκι είναι διασωληνωμένο αυτή τη στιγμή, διακομίζεται στην Αθήνα, είναι σε σοβαρή κατάσταση, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Δυστυχώς είναι τραγική περίπτωση απόπειρας δολοφονίας για ένα παιδάκι με 20 μαχαιριές».

Tο παιδί νοσηλεύθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το πρωί μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση, στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130.

Το παιδί, ρωσικής υπηκοότητας, αγνοείτο από τις 9 το βράδυ της Τρίτης και ανήσυχοι οι γονείς του απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου.

Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση ο 11χρονος βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στο πάρκινγκ έναντι του ξενοδοχείου και όπως διαπιστώθηκε, έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον Πάνο Ευσταθίου, διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, το παιδί έφερε 20 μαχαιριές κυρίως στο θώρακα και την πλάτη.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και προσήχθη ένας 20χρονος Ολλανδός - ανιματέρ του ξενοδοχείου όπως διαπιστώθηκε αργότερα - στην τσάντα του οποίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκαν ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται να ανήκαν στον 11χρονο.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.