Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αλκοόλ στο αίμα και καυγάς πριν το φονικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους που σκότωσε τη σύντροφό του. Φέρεται να βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του, θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και υπήρχαν προηγούμενα περιστατικά.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως μετά το φονικό δεν υπήρχε άλλος ύποπτος στο σπίτι και ο Οσκαρ Πιστόριους ήταν μόνος του. Σύμφωνα με όσα φημολογούνται, ο ταξίαρχος Μπέικες φέρεται να δήλωσε πως ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ πήγε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως είχε αλκοόλ στο αίμα και περιμένουν πλέον τις ιατροδικαστικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο Mamelodi.

Ο Πιστόριους έχει κριθεί προφυλακιστέος, αλλά θα κάνει αίτηση για να αποφυλακιστεί, ενώ το σίγουρο είναι πως θα κατηγορηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για ανθρωποκτονία. Πάντως, η αστυνομία επρόκειτο να αντιταχθεί στην αίτηση αποφυλάκισης του χρυσού παραολυμπιονίκη για λόγους που θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο το απόγευμα.

Ο έξι φορές χρυσός ολυμπιονίκης κρατιόταν στη φυλακή Πρετόρια της Κεντρικής, Νότιας Αφρικής και το ειδησεογραφικό κανάλι ENCA αναφέρει πως η αστυνομία βρίσκεται στο τόπο του εγκλήματος ένα πιστόλι 9mm.

Ο Ταξίαρχος, Ντενις Μπέικες είπε επίσης πως: «Υπάρχουν μάρτυρες. Μιλάμε για τους γείτονες και πράγματα που συνέβησαν νωρίτερα το βράδυ, τα πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν» και πιστεύει πως πρόκειται για μια ιστορία ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι του Πιστόριους.

Συχνοί οι καυγάδες...

Οι Αστυνομικές Αρχές θεωρούν πως οι καυγάδες ήταν συχνοί στο σπίτι του Πιστόριους, αφού από καταθέσεις των γειτόνων έμαθαν πως συνεχώς ακουγόντουσαν φωνές κάτι που συνέβη και το απόγευμα πριν τη τραγωδία.

Πρόσθεσαν ότι υπήρξαν προηγούμενα περιστατικά στη διεύθυνση και τους περιγράφεται ως «οι ισχυρισμοί της εσωτερικής φύσεως» με τις έρευνες να συνεχίζονται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.