Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η μοίρα τούς επιφύλασσε μια τραγική τροπή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από την ίδια σπάνια πάθηση πάσχουν τα παιδιά μιας οικογενείας από τη Βρετανία.

Μια τραγική τροπή επιφύλασσε η μοίρα σε μια οικογένεια από τη Βρετανία, καθώς η μητέρα διαπίστωσε ότι και τα δύο της παιδιά πάσχουν από μια σπάνια πάθηση που απειλεί τη ζωή τους.

Αρχικά, η 4χρονη Emma Whittaker διαγνώστηκε με ένα σπάνιο είδος αναιμίας που μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή του μυελού των οστών και σε καρκίνο. Η μητέρα, Rachelle Emberon, ήλπιζε ότι ο 3χρονος γιος της James, θα ήταν συμβατός δότης μυελού των οστών βοηθώντας έτσι να σωθεί η ζωή του κοριτσιού.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες αργότερα πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα: ο γιος της είχε την ίδια πάθηση. Ευτυχώς, ένα συμβατός δότης για το γιό της έχει βρεθεί, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί για την Emma που θα χρειαστεί μεταμόσχευση μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Ήταν συνταρακτικό όταν έμαθα ότι και ο James έχει FA», λέει η τραγική μητέρα. «Ο γιατρός ήταν πολύ ειλικρινής και μας είπε ότι ο μέσος όρος ζωής είναι 30. Το μόνο που θέλω είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν».

«Έχουμε ψάξει τις διεθνείς βάσεις δεδομένων και δεν μπορούμε να βρούμε δότη για την Emma», περιγράφει η Rachelle Emberon.

«Χρειαζόμαστε απελπισμένα περισσότερους ανθρώπους να έρθουν», λέει ζητώντας έτσι τη βοήθεια του κόσμου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.