Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Χαλβατζάκης: «Το μπάσκετ θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μπάσκετ θα εξακολουθήσει να ανταποδίδει τη ζεστασιά και την αγάπη που εισπράττει, προσφέροντας σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη, σύμφωνα με το Γιώργο Χαλβατζάκη.

Πολυπληθής αντιπροσωπία του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ βρέθηκαν στο σωματείο ειδικής αγωγής και προστασίας ΑμεΑ «Η ζωή», στη Θεσσαλονίκη, για να μοιράσει στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. «Η οικογένεια του μπάσκετ αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που έχει τη χαρά να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο στα παιδιά του σωματείου. Είστε όλοι καλεσμένοι στα γήπεδα της Α1. Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία, ανταποδίδοντας τη ζεστασιά και την αγάπη του για το άθλημα», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Basket League ΟΠΑΠ,Γιώργος Χαλβατζάκης.

Ο διευθυντής της «Ζωής», Δημήτρης Ροδακόπουλος, ενημέρωσε ότι «στο σωματείο φιλοξενούνται 36 παιδιά. Γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα χαρούμενα για την επίσκεψη (που έγινε 
19/12). Μάλιστα, θα μπορούσα να σας πω ότι όλη τη χρονιά τα παιδιά περιμένουν την επίσκεψη αυτή. Είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας. Περιμένουμε να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα», ενώ εκ μέρους του ΠΣΑΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης πρόσθεσε: «Για δεύτερη φορά ερχόμαστε κοντά σας και πάντα θεωρούμε ότι ερχόμαστε σε φίλους. Η οικογένεια του μπάσκετ είναι δίπλα σας. Η σκέψη μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σας συντροφεύει». Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΣΕΠΚ, Παρασκευά Μουρατίδη, μίλησε για συγκλονιστική επίσκεψη.

Αναλυτικότερα, τον ΕΣΑΚΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός του Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Κονδύλης. Από το ΣΕΠΚ παρέστησαν οι Βαγγέλης Αγγέλου,Παρασκευάς Μουρατίδης και Δημήτρης Γαλάνης, ενώ η αντιπροσωπία του ΠΣΑΚ συγκροτήθηκε από τους Γιώργο Δέδα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Κώστα Χαραλαμπίδη,Αντώνη Ασημακόπουλο, Ζήση Σαρικόπουλο, Ευθύμη Τσακαλέρη, Σωτήρη Καραποστόλου, Γιώργο Παυλίδη, Γιώργο Αναγνωστόπουλο, Χάρη Πλιούκα, Θάνο Καμαριώτη, Γιάννη Κάσουρα και το γενικό γραμματέα, Κώστα Αλεξανδρίδη.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.