Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Λαός και Κολωνάκι στα γεύματα αγάπης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περισσότεροι από 600 άνθρωποι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ.

Τη δυνατότητα να γευτούν πλούσια εδέσματα, να ακούσουν μουσική και να δεχθούν αγάπη από τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων είχαν περισσότεροι από 600 άνθρωποι που βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρουφ για το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο γεύμα του δήμου.

Καθημερινά αυξάνονται οι άνθρωποι που ζητούν βοήθεια και οι οποίοι διαμένουν σε... ακριβές περιοχές της Αττικής, καθώς ναι μεν έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία αλλά δεν έχουν χρήματα για τις καθημερινές, βασικές τους ανάγκες, λένε οι άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων σε ρεπορτάζ του Mega.

«Οι πόρτες του Δήμου είναι ανοιχτές έτσι ώστε αυτή τη μέρα όλοι μαζί να φάμε, να γιορτάσουμε, με ελπίδα και αισιοδοξία. Το ξέρουμε ότι η χρονιά που έρχεται δεν θα είναι εύκολη αλλά αυτό μας κινητοποιεί για μεγαλύτερη προσπάθεια στο πεδίο όχι μόνο της κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά γενικότερα στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στη πόλη μας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το πρόγραμμα Νοιάζομαι – Μοιράζομαι του Δήμου Αθηναίων με αρωγό το MEGA. Ήδη έχουν μοιραστεί περίπου 11 τόνοι από την βοήθεια είχε συγκεντρωθεί, σε περίπου 1.000 οικογένειες που έχουν ανάγκη. Για όσους θέλουν να ενισχύσουν ή να ενισχυθούν από το πρόγραμμα, μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά το Φρουραρχείο απέναντι από το σταθμό Λαρίσης, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.