Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Εκδήλωση για τη βράβευση εθελοντικών οργανώσεων στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο λιμάνι Ηρακλείου.

Εκδήλωση για τη βράβευση των Εθελοντικών Οργανώσεων - Εθελοντών που δραστηριοποιούνται στις Υγειονομικές Μονάδες ευθύνης της, διοργανώνει η Δ/νση Προγραμματισμού της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, στις 12.00 στην αίθουσα κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Πλ. Κουντουριώτη, στο λιμάνι Ηρακλείου.

Στόχος της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, μέσω της εκδήλωσης είναι, η ανάδειξη του ρόλου και της σημαντικής προσφοράς του εθελοντισμού και κάθε εθελοντή, η ευαισθητοποίηση- ενημέρωση του κοινού και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη που επιθυμεί να συμβάλλει, και κυρίως η ανάπτυξη ενός συγκροτημένου πλαισίου συνεργασίας και σχεδιασμού στοχευμένων δράσεων μεταξύ Εθελοντών με την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και τα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και δομές ψυχικής υγείας αρμοδιότητας της. Γιατί μόνο με την πλήρη οργάνωση των δράσεων και την συνεργασία θα επιτύχουμε την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη συνοχή που όλοι οραματιζόμαστε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης θα απονείμει τιμητική πλακέτα εις μνήμην του γιατρού Δημήτρη Βουρβαχάκη Δ/ντή ΕΚΑΒ και του Διασώστη Βαγγέλη Κελαράκη, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την ανεκτίμητη προσφορά τους σε υπηρεσίες υγείας σε συνανθρώπους μας.


Πηγή: http://www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.