Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"Ανταλλακτικό παζάρι" σε σχολείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το 121ο Δημοτικο Σχολείο της Αθήνας διοργανώνει ένα "ανταλλακτικό παζάρι". Τα παιδιά συνεργάζονται με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς και μας μαθαίνουν να απαντάμε στην κρίση με αλληλεγγύη.


Το δελτίο Τύπου αναφέρει:
" Ρούχα που πλέον δεν τα χρειάζεστε αλλά θα ταιριάζουν μια χαρά σε κάποιον άλλο, βιβλία, cd - dvd ,παιχνίδια, είδη δώρων και χίλια δύο οικιακά είδη θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν χέρια στο…“ Ανταλλακτικό Παζάρι ” που διοργανώνει ο “Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 121ουΔημοτικού σχολείου Αθηνών σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, γονείς και τα παιδιά!!!”


Το πρωτότυπο αυτό “Ανταλλακτικό Παζάρι” διοργανώνεται στον χώρο του 121ουΔημοτικού Σχολείου οδός Βαφειοχωρίου 25 πολύγωνο το Σαββάτο 15/12/2012 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Είστε υπέρ της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης πραγμάτων και αγαθών;
Θέλετε να μάθετε στα παιδιά σας να έχουν την αντίληψη της ανταλλαγής και της αλληλεγγύης, ξεκινώντας από το διαδεδομένο πια second hand – ότι περισσεύει σ’εμένα, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο ότι χρειάζεται;

Για κάποιον από αυτούς ή και για κάποιον άλλο λόγο που εσείς έχετε, αυτό το “Ανταλλακτικό Παζάρι” είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όλους!

Τι μπορείτε να φέρετε: ρούχα (πλυμένα, σιδερωμένα), παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd’s, ταινίες (dvd), είδη δώρων, είδη σπιτιού όλα σε καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά. Τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε δίνοντας 1€ για κάθε προϊόν που παίρνετε.

ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου μας, καθώς και στη διαμόρφωση της αυλής του.

Όσα προϊόντα δεν πουληθούν θα δοθούν δωρεάν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και τα έχουν ανάγκη. Έτσι το “Ανταλλακτικό Παζάρι ” γίνεται παζάρι αλληλεγγύης.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας.Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη Γνωριζόμαστε Ενωνόμαστε. Φέρνουμε ότι δεν χρειαζόμαστε!! Παίρνουμε ότι έχουμε ανάγκη.
1€ για κάθε προϊόν με σκοπό να ομορφύνουμε το σχολείο μας.

Ότι δεν πουληθεί θα δοθεί δωρεάν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και τα έχουν ανάγκη!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.