Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Το Χαμόγελο του Παιδιού για την μάνα από την Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από σήμερα η οικογένεια από την Πάτρα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά βρίσκεται "υπό την σκέπη" του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Η υπηρεσία του οργανισμού, που εδρεύει στην Πάτρα, μόλις δημοσιοποιήθηκε η συγκλονιστική επιστολή της μητέρας Κ.Α. ήλθε αμέσως σε επαφή μαζί της.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η πρώτη αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης και σε λίγη ώρα θα φτάσουν στο σπίτι της οικογένειας, ενώ υπάρχει ήδη ραντεβού για την Δευτέρα ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες και να στηριχθούν η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά τους όσο γίνεται καλύτερα.

Η οικογένεια της Κ.Α. στηριζόταν από το "Χαμόγελο του Παιδιού" από το 2004 έως το 2010. Τότε ο πατέρας και η μητέρα είχαν βρει δουλειά και προς τιμήν τους ενημέρωσαν τον οργανισμό μας αμέσως, ζητώντας η βοήθεια που τους προσφέραμε να δοθεί σε άλλη οικογένεια που είχε ανάγκη.

Να πούμε δε, ότι από τις 23 Νοεμβρίου 2012 έως και 6 Ιανουαρίου 2013 το Golden Hall φιλοξενεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να συνεχίσει ο οργανισμός να στηρίζει χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.