Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

«Θα αυτοκτονούσα αλλά σκέφτομαι το παιδί μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε αδιέξοδο 40χρονος πατέρας.
Έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του δηλώνει ο κ. Μ Β. Το μόνο που τον «κρατάει» είναι οι υποχρεώσεις του απέναντι στο ανήλικο παιδί του.

Πέφτοντας θύμα μια σειράς ατυχών γεγονότων που ήταν μοιραία για την κατάσταση της υγείας του, σήμερα δε διαθέτει εισόδημα ούτε για τα είδη πρώτης ανάγκης.

Ο ίδιος ζητά την οικονομική ή όποια άλλη ενίσχυση από τους συμπολίτες του.

Μιλώντας στο Cretalive, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και ξέσπασε: «Θα αυτοκτονούσα αλλά σκέφτομαι το παιδί μου! Πίνουμε νερό από τη βρύση, είμαι 40 χρονών και δε μπορώ να προσφέρω τίποτα».

Ο ίδιος προτρέπει όποιον θέλει και έχει την δυνατότητα να βοηθήσει την οικογένεια του και μάλιστα για να αποδείξει ότι, πραγματικά, υποφέρει από προβλήματα υγείας, είναι διατεθειμένος να επιδείξει τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Τη φαρμακευτική του αγωγή την λαμβάνει με κούριερ από την Θεσσαλονίκη, ενώ το ενοίκιο του σπιτιού είναι ο φόβος που τον στοιχειώνει.

Από το οικογενειακό του περιβάλλον δε λαμβάνει καμία βοήθεια καθώς η μητέρα του πάσχει από άνοια.

Η ιστορία του

Ένα τροχαίο το 1985 τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα σήμερα να εμφανίζει επεισόδια επιληψίας. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου, τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση.

Οι επεμβάσεις αυτές άφησαν τα «σημάδια» τους στην καθημερινότητα του όπως διάφορα κινητικά προβλήματα που τον εμποδίζουν να δουλέψει. Οι γιατροί του, του εξηγούν πως σύντομα απαιτείται να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.