Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δε θα μπορέσει να αγκαλιάσει το γιο της ποτέ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο μικρός Anthony πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια δερματική ασθένεια.

Η Daniela Brine από το Bicester περίμενε με αγωνία τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της για να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της, όμως… λίγο καιρό μετά τη γέννησή του οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ο μικρός Anthony έπασχε από μια εξαιρετικά σπάνια δερματική πάθηση, εξαιτίας της οποίας… δε θα μπορούσε ποτέ να τον αγκαλιάσει!

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Anthony έπασχε από Epidermolysis Bullosa, μια γενετική πάθηση που προκαλεί εξανθήματα, πληγές και φουσκάλες στο δέρμα και τους εσωτερικούς ιστούς με το παραμικρό άγγιγμα ή επαφή.


Οι ειδικοί έδειξαν στην Daniela και το σύζυγό της Richard Brine με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να κρατούν το μωρό τους, έτσι ώστε να μην μπορεί ούτε ο ίδιος να κινηθεί και να τραυματίσει τον εαυτό του.

«Πονάω που δεν μπορώ να αγκαλιάσω το παιδί μου» λέει η ίδια.



«Αν ζεσταθεί πολύ βγάζει φουσκάλες. Αν ξυθεί με τα γάντια του βγάζει φουσκάλες. Κάθε του κίνηση ή ελαφρύ χτύπημα του προκαλεί πληγές. Αν τις δούμε εγκαίρως, πρέπει να του κάνουμε ένεση επάνω σε αυτές για να “σκάσουν”. Μπορεί να δημιουργηθούν μέσα στο φάρυγγά του ή ακόμη και στα μάτια του και τότε… δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κάθε έξι ώρες του δίνουμε παρακεταμόληξ και κωδεΐνη για να μην πονάει τόσο πολύ» πρόσθεσε.





Ο μικρός Anthony διατρέχει ακόμη υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο δέρμα.

Οι γονείς του και οι φίλοι της οικογένειας έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό του φιλανθρωπικού σωματείου Debra, προκειμένου να βρεθεί θεραπεία για την ασθένεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.