Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Εκπτώσεις στις λαϊκές αγορές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με έκπτωση που θα φτάνει μέχρι και στο ποσοστό του 20% θα έχουν τη δυνατότητα από τα τέλη του τρέχοντος μήνα να κάνουν τα ψώνια τους από τις λαϊκές αγορές τα μέλη των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ανέλαβε ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ του κεντρικού δήμου Λάζαρος Ζαχαριάδης με στόχο την ανακούφιση των ατόμων της τρίτης ηλικίας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξουμε τα μέλη μας, ώστε να αντεπεξέλθουν στα πιεστικά οικονομικά προβλήματα. Με αυτή τη στόχευση απευθυνθήκαμε στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για παροχή έκπτωσης προς τα μέλη μας», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ δήμου Θεσσαλονίκης και Οργανισμού Λαϊκών Αγορών αναμένεται να τεθεί σε ισχύ περίπου από τα τέλη του τρέχοντος μήνα, μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή αυτού του προγράμματος.

Σε δεκαεννέα αγορές

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης Μιχάλης Πάππου, η έκπτωση προς τα μέλη των ΚΑΠΗ θα ισχύει στο σύνολο των δεκαεννέα λαϊκών αγορών που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Αυτή η εκπτωτική διαδικασία αφορά τα μέλη των ΚΑΠΗ αποκλειστικά του κεντρικού δήμου στο πλαίσιο σχετικής συνεργασίας που αναπτύξαμε. Προχωρούμε στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες των παραγωγών και των πωλητών, που έχουν αντιμετωπίσει την πρωτοβουλία αυτή εξαιρετικά θετικά», σημείωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών.

Όπως εξήγησε, ο Οργανισμός θα προμηθεύσει όσους πωλητές επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια με ειδικές πινακίδες, οι οποίες θα τοποθετούνται στους πάγκους των λαϊκών, ώστε τα μέλη των ΚΑΠΗ να ενημερώνονται για τα ακριβή ποσοστά της έκπτωσης που θα παρέχονται ξεχωριστά για κάθε προϊόν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.