Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Eπιδόματα με «large» διαδικασίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για τις βεβαιώσεις τυφλότητας στην Χίο μίλησε στο η οφθαλμίατρος του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου Λεμονιά Βαρκάρη που θεωρείται υπεύθυνη για τις βεβαιώσεις τυφλότητας που δόθηκαν στο νησί από το 1988 έως σήμερα, κυρίως σε άτομα των οποίων η κατάσταση δεν δικαιολογούσε τη χορήγησή τους.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έδινε επιδόματα με «large» διαδικασίες, ακόμα και σε περιπτώσεις που κρίνονταν οριακές προκειμένου ορισμένοι εκ των δικαιούχων που βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση να παίρνουν τα χρήματα ως συμπλήρωμα στο εκάστοτε εισόδημά τους.

Η κυρία Βαρκάρη υπογράμμισε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που αιρετοί, βουλευτές και υποψήφιοι την κάλεσαν στο τηλέφωνο ή χτύπησαν την πόρτα της προκειμένου να εγκρίνει επιδόματα τυφλότητας σε εν δυνάμει ψηφοφόρους.

Ωστόσο όπως εξήγησε ουδέποτε το κομματικό κριτήριο έπαιξε ρόλο αφού όπως τόνισε «αν δει κανείς τα ονόματα όσων έχουν πάρει αυτά τα επιδόματα θα διαπιστώσει ότι ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και ως επί των πλείστων στο ΠΑΣΟΚ».

Τέλος με διάθεση αυτοκριτικής η κυρία Βαρκάρη ανέφερε ότι η ευθύνη για τα όσα υπέγραψε ήταν αποκλειστικά δική της, ενώ ως μοναδικό κριτήριο χορήγησης των επιδομάτων ήταν ο άνθρωπος και όχι το πολιτικό ή οικονομικό συμφέρον.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.