Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Θερινό σχολείο για φοιτητές ιατρικής στη Μάνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου οι συμμετέχοντες.

O Παγκόσμιος Ελληνικός Βιοιατρικός Σύλλογος πραγματοποιεί στο Οίτυλο της Μάνης ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ιατρικής και βιοεπιστημών με μαθήματα από καθηγητές παγκοσμίου κύρους.

Ο Βιοϊατρικός Σύλλογος, με έδρα τη Νέα Υόρκη, περιλαμβάνει στις τάξεις του περισσότερους από 2.000 Έλληνες ιατρούς και βιοεπιστήμονες από 26 χώρες στις 5 ηπείρους του πλανήτη.

Στο θερινό σχολείο συμμετέχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές ιατρικής και βιοεπιστημών που επελέγησαν από 23 χώρες.

Οι φοιτητές -Έλληνες και ξένοι- προέρχονται από μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, το πανεπιστήμιο Βιλανόβα των ΗΠΑ, το πανεπιστήμιο Ιμπέριαλ της Μεγάλης Βρετανίας, το πολυτεχνείο της Λοζάνης αλλά και τις Ιατρικές και Βιολογικές σχολές των πανεπιστημίων της Ελλάδας.

Σκοπός της λειτουργίας του θερινού σχολείου είναι η δημιουργία μια γέφυρας αριστείας ανάμεσα σε Έλληνες φοιτητές που ζουν στο εξωτερικό και σε φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων.

Νέοι επιστήμονες, οι οποίοι είναι στα πρώτα στάδια της καριέρας τους έχουν την δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους και στα επόμενα στάδια της καριέρας τους, ενδεχομένως, να συνεργαστούν. Επίσης τους δίνεται η δυνατότητα να διδαχθούν και να γνωρίσουν κορυφαίους καθηγητές, οι οποίοι σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω επαγγελματική τους πορεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.